GOOD FOOD GOOD MOOD

CONCEPTEN

WAAR HET ALLEMAAL MEE BEGON

STREETFOOD

Makkelijk uit het vuistje te eten gerechten. Meestal uit de foodtruck geserveerd en afgehaald. Dit is geen must, want ook uit andere soorten foodcorners of vanuit een ingerichte keuken op een externe locatie kunnen wij deze gerechtjes serveren. 

Met de caravannetjes begon het ooit allemaal. De gele en blauwe exemplaren zijn echte eye-catchers die je event direct een mooie aankleding geven. Ze zijn ingericht om diverse soorten eten uit te kunnen serveren, maar kunnen ook perfect ingezet worden als bijvoorbeeld een apero-bar. Later volgden nog een OFYR en pizzakar.

 Enkele voorbeeldgerechtjes:

  • Poké bowl kip, rund of vis
  • Burger kip – truffel – parmezaan
  • Pasta arrabiata, bolognese, carbonara, kip, scampi, zalm of veggie
  • Hautdog – merguez – ananas
  • Burger guacamole - bacon
  • Pulled chicken of pulled pork – wedges
  • Burger rund – rode biet
  • Verse pizza's live belegd met diverse ingrediënten

VERFIJNDER

KLEINE HAPJES & GERECHTJES

Deze gerechtjes zijn ideaal als voorgerecht. Bijvoorbeeld 3 à 4 stuks als receptie. Het is ook mogelijk om gedurende een langere eetperiode diverse gerechtjes te serveren. Zo worden uw gasten een hele avond of (na)middag verrast met lekkers. Alle gerechtjes samen vormen zo dan een volwaardig hoofdgerecht.

Enkele voorbeeldgerechtjes: 

  • Blini geitenkaas – forel – appel
  • Bruschetta
  • Carpaccio rund
  • Carpaccio rode biet – geitenkaas
  • Kip taboulé
  • Nacho – guacamole – scampi
  • Ravioli – truffel – boschampignon
  • Scampi saté
  • Tagliata rund – parmezaan
  • Tartaar van tonijn - sesam - soja
  • Tartaar van zalm – avocado
  • Toast zalm - limoen - wasabi
  • Tomaat mozzarella
  • Vitello tonnato


GEZELLIGHEID TROEF 

SHARED DINGING

Dit concept is enkel zittend aan tafel mogelijk. Per 4 personen worden diverse gerechten op tafel gezet tijdens het eetmoment. Hierbij nemen jullie zelf de gewenste hoeveelheden op jullie eigen bord. Jullie delen ('sharen') op die manier dus diverse gerechten. 

Voorbeeldgerechtjes:

  • Albondiga's
  • Brood en focaccia
  • Butternut – feta – granaatappel
  • Coeur de boeuf – burrata (– ham)
  • Gamba's à la plancha
  • Kortgebakken tonijn – quinoa
  • Pasta salade
  • Patatas bravas
  • Quinoa gegrilde groentjes
  • Taboulé
  • Tagliata rund – parmezaan
  • Tartaar van zalm - mango
  • Tataki van tonijn
  • Watermeloen - feta
  • Zalm – salsa

EEN UITGEBREIDE VARIANT

ONZE BBQ OP DE OFYR

Ook met een uitgebreide BBQ kunnen wij u en uw gasten verwennen. Wij bakken op een OFYR remorque. Onze bijgerechten zijn de (veggie) basis waarbij vlees/visgerechten toegevoegd kunnen worden. Diverse formules zijn mogelijk afhankelijk van het aantal stukken vlees/vis.

  • Basisgroentjes
  • Brood & boter
  • Burrata – tomaat
  • Koude aardappelsalade
  • Koude sauzen
  • Pastasalade
  • Quinoa
  • Taboulé
  • Warme krieltjes
  • Watermeloen - feta
  • Chipolata
  • Entrecôte
  • Gamba's
  • Kortgebakken tonijn
  • Ribbetjes
  • Saté (kip, varken, rund of scampi)
  • Zalmpapillot


VOOR DE ZOETEBEKKEN

DESSERTEN

Desserten kunnen diverse invullingen hebben. Van een ijsje en/of lollywafel uit de foodtruck tot een dessertbuffet. Ook een mix en match van de desserten is mogelijk.

Voorbeelden:

  • Dessertenbuffet van taarten, divers gebakjes, dessertglaasjes & fruit
  • Ijsjes met toppings
  • Donutsaté
  • Seizoensdessertje van de chef
  • Lollywafels met toppings


VOOR WIE HET WAT VROEGER MAG STARTEN

ONTBIJT EN BRUNCH

Ook voor ontbijt - en brunchbuffetten kunt u bij ons terecht. Onze brunch wordt ook regelmatig gebruikt als lunchreceptie over de middag bij trouwfeesten of op babyborrels.

  • Ontbijt: divers zoet en zout beleg, broodvarianten koffiekoekjes, gebak, fruit, yoghurt en granola
  • Brunch/lunch: een assortiment pasta's, salade's, broodvarianten, focaccia, charcuterie, vis en kazen 

Neem zeker een kijkje op onze startpagina voor foto's en impressies van de diverse concepten.